joi, 24 octombrie 2019

Blindspot Sezonul 1 Episodul 10

Blindspot Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat in Romana

 Urmareste acest episod la cea mai buna calitate doar pe acest website! Va dorim o vizionare placuta a acestui episod! Multumim ca ati ales acest website pentru vizionarea acestui serial.

Sullivan Stapleton și Jaimie Alexander interpretează rolurile principale în acest thriller de acțiune scris și produs de Martin Gero. Agentul FBI Kurt Weller (Stapleton) este atras într-o conspirație complexă atunci când o femeie goală și amnezică (Alexander) este găsită în Times Square, cu corpul acoperit de o serie de tatuaje criptice... printre care și numele lui, tatuat pe spate. În timp ce Weller și colegii săi de la FBI - Edgar Reade, Tasha Zapata și tehnicianul Patterson - încep să investigheze harta tatuajelor femeii, ei descoperă o lume interlopă ascunsă într-un labirint de secrete și revelații care, odată lămurite, scot la iveală o conspirație și mai mare.
loading…
loading…
Player Netu cu Subtitrare in Romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blindspot Sezonul 2 Episodul 4

Blindspot Sezonul 2 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana  Urmareste acest episod la cea mai buna calitate doar pe acest website! Va dorim...